Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία για το ταξίδι και τη διανονή σας στα Κύθηρα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

τηλ: +30 2736031488

κιν: +30 6947989729

mail: info@kythirarooms.gr

Επισκεφτείτε τα Κύθηρα και ανακαλύψτε υπέροχες παραλίες, γραφικά χωριά και φιλικούς ανθρώπους, που θα σας γνωρίσουν τα μυστικά του τόπου.

Γράψτε μας

  Name :


  Email :


  Message :


  Συχνές ερωτήσεις

  Ρίχτε μια ματιά στις πιο συχνές απορίες.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ειδικό θέμα.

  Ποιες υπηρεσίες προσφέρονται απο τα 'Δωμάτια Διαμερίσματα Νίκη’;

  Τα «Δωμάτια Διαμερίσματα Νίκη» είναι πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και διαμερίσματα. Προσφέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άνετη διαμονή σας. Οι αναφερόμενες παροχές σε κάθε κατάλυμα (εξοπλισμός κουζίνας, κλιματισμός, στεγνωτήρας μαλλιών, σίδερο) αποτελούν μέρος των παρεχόμενων καταλυμάτων και προσφέρονται χωρίς επιπλέον χρέωση. Όσον αφορά την καθαριότητα και τα κλινοσκεπάσματα, τα «Δωμάτια Διαμερίσματα Νίκη» προσφέρουν τις προκαθορισμένες υπηρεσίες βραχυπρόθεσμων μίσθωσης ακινήτων (τύπου airbnb) στο πλαίσιο της οικονομίας του διαμοιρασμού, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Τα κλινοσκεπάσματα είναι διαθέσιμα, μόνο μία φορά, κατά την άφιξη του ενοικιαστή. Σύμφωνα με την ΠΟΛ.1187 / 2017 δεν παρέχεται επιπλέον καθαρισμός και αλλαγή κλινοσκεπασμάτων κατά τη διάρκεια της διαμονής του ενοικιαστή στο κατάλυμα.

  Μπορώ να κάνω κράτηση τηλεφωνικά;

  Οι κρατήσεις γίνονται μόνο μέσα από τις ψηφιακές πλατρφόρμες kythirarooms.gr (ή www.airbnb.com , www.booking.com , ...). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Δωμάτια και Διαμερίσματα Νίκη μέσω τηλεφώνου, μέσω mail οποιαδήποτε στιγμή για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση για την κράτηση σας. Η ολοκήρωση της κράτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω των ψηφιακών πλατρφόρμων.

  Πώς μπορώ να πληρώσω για την κράτηση μου;

  Οι πληρωμές γίνονται με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα είτε μέσω Paypal, αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας κράτησης.

  Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης της κράτησης μου;

  Για κρατήσεις μέσω του kythirarooms.gr : Επιστροφή του συνόλου του ποσού για ακυρώσεις που γίνονται τουλάχιστον 21 μέρες πριν από την άφιξη. Επιστροφή του μισού ποσού για ακυρώσεις που γίνονται τουλάχιστον 7 μέρες πριν από την άφιξη. Δεν επιστρέφονται καθόλου χρήματα για ακυρώσεις που γίνονται εντός 7 ημερών από την άφιξη. Για κρατήσεις μέσω οποιαδήποτε άλλης πλατφόρμας, η ισχύουσα πολιτική είναι αυτή που αναφέρεται στην εκάστοτε πλατφόρμα.

  Στείλτε μας στα social media

  Είμαστε στη διαθεση σας για οποιαδήποτε απορία

  Δωμάτια & Διαμερίσματα Νίκη

  Open chat